Apprenez à travailler en équipe pour

relever tous les défis de la

Coaching box!

KUNNEN U EN UW TEAM ALLE UITDAGINGEN TOT EEN GOED EINDE BRENGEN?

Welkom in de schoot van Tour & Taxis! De « Coaching Box »-activiteit bestaat uit kubusvormige ruimten die over de verschillende activiteitszones verspreid zijn. Binnen elke BOX bevindt zich een uitdaging die de schijnwerper richt op een aantal vaardigheden (zoals verbale of niet-verbale communicatie, timemanagement, gebruik van menselijke of materiële hulpmiddelen, motivatie, respect, delegeren).

Op basis van specifieke doelstellingen kan zodoende een module van verschillende geselecteerde BOXEN worden voorgesteld. De aan de teams voorgestelde uitdagingen zijn een subtiele mix van sportieve kwaliteiten – moed, evenwicht, behendigheid – en intellectuele vaardigheden – strategisch inzicht, nadenken. Collectief koorddansen, de balans of de doolhoven zijn het soort uitdagingen waarmee u tijdens uw bezoek te maken kunt krijgen.

SCÉNARIO

NADENKEN

ACTIE

MOTIVATIE

live a

great.

experience.

ALGEMENE INLICHTINGEN

  • Duur 2u30 tot 3u00
  • 10 tot 120 deelnemers
  • Plaats: Tour et Taxis
  • Bij elk van onze activiteiten komen uw en onze veiligheid op de eerste plaats.

Team coaching

Deze activiteit kan onze Team coaching-module omvatten. Zo kunt u de impact van uw evenement vergroten en krijgen uw medewerkers een coherente reeks vragen voorgeschoteld die aansluiten bij uw doelstellingen. De Team coaching-aanpak is bedoeld om te leren uit de meegemaakte ervaringen en de deelnemers verbintenissen te laten aangaan om de verandering in te zetten.

Ask us.

for more
information.