DOMPEL U ONDER

In de sombere klanken
van de onderaardse gangen van de Citadel…

Namroc

GA SAMEN DE « LEGENDARISCHE » UITDAGINGEN AAN!

Alleen door uw teamgeest, uw vastberadenheid en uw kennis te tonen, maakt u kans om het Kasteel te bereiken langs een parcours met tal van valkuilen.

Uw groep wordt verdeeld in teams van 10 personen. Elk team voert een reeks van 4 tot 6 opdrachten uit. De « standaardduur » van de activiteit is drie uur.

SCENARIO

Voorgestelde uitdagingen

Het Moeras

Boufflers

Archery

The Masters

Aspic

Explosie

WIJ KUNNEN U OOK EEN ACTIVITEIT VOORSTELLEN OP BASIS VAN DE SIMULATIE VAN EEN POLITIE-ONDERZOEK « OP WARE GROOTTE »:

ONTDEKKING

TEAMBUILDING

INCENTIVE

« THE UNIT… OP DE CITADEL! »

Nadat ze met glans geslaagd zijn in de psychologische en fysieke selectieproeven, moeten de deelnemers nog één horde nemen om toe te treden tot de « UNIT Forces »…

De Citadel van Namen vormt het decor voor deze «terreinproef», waarbij ieder het beste van zichzelf zal moeten geven om in de elite-eenheid te worden opgenomen!

Bij dit politie-onderzoek moeten de deelnemers, gegroepeerd in teams, de aanwijzingen en informatie «veroveren» die een «satanische» geest in de donkere onderaardse gangen van de Citadel verborgen heeft.

Die informatie moet worden verzameld via een reeks proeven waarbij alle kwaliteiten van een team aan bod komen: complementair zijn, informatie delen, elkaar helpen, strategisch denken,…

Intriges, nadenken, interacties en samenwerking zijn de sleutelwoorden van deze bijzondere Team Building…

SCENARIO

THE UNIT

live a

great.

experience.

ALGEMENE INLICHTINGEN

  • Duur 2U30 TOT 1 DAG
  • 15 – 150 DEELNEMERS (meer op aanvraag)
  • Op de Citadel van Namen
  • Bij elk van onze activiteiten komen uw en onze veiligheid op de eerste plaats.

Team coaching

Deze activiteit kan onze Team coaching-module omvatten. Zo kunt u de impact van uw evenement vergroten en krijgen uw medewerkers een coherente reeks vragen voorgeschoteld die aansluiten bij uw doelstellingen. De Team coaching-aanpak is bedoeld om te leren uit de meegemaakte ervaringen en de deelnemers verbintenissen te laten aangaan om de verandering in te zetten.

Foto’s

Ask us.

for more
information.